AUTOT SAKSASTA LUOTETTAVASTI TARKASTETTUNA JA AVAIMET KÄTEEN PERIAATTEELLA!

Saksan automarkkinoiden tuntemus on erikoisosaamistamme. Ammattimaisella Ostoverkostollamme on kokemusta Saksan automarkkinoista yli 30 vuoden ajalta. Ostotoimet ulottuvat tarvittaessa koko keskeisen-Euroopan alueelle. Tarjoamme asiakkaillemme Saksan automarkkinoiden suuren valikoiman, edullisen hintatason, laadukkaan ja asiakaslähtöisen, henkilökohtaisen palvelun. Toimitamme autot nopealla aikataululla turvallisesti sekä luotettavasti, kokeneen ammattitaitoisen Suomesta johdetun verkostomme kautta. Katso kohdasta Auto Saksasta kuinka toimimme.

RAHOITUSPALVELUMME

Autorahoitus helpottaa auton hankintaa ja on yleinen tapa hankkia auto saksasta. Saat meiltä joustavan ja edullisen rahoituksen haluamallasi kuukausierällä. Rahoituksen maksuaika on 12—72kk. Rahoituksen saa jopa ilman käsirahaa.

Rahoituksen yhteyteen on mahdollista ottaa edullinen liikenne-, sekä kaskovakuutus. ALL-IN-1 rahoitus sisältää kaiken tämän lisäksi huollot sekä mahdolliset korjaukset. Huoletonta ajamista, sinulle sopivalla kuukausierällä. Rahoituskumppanimme ovat Santander Consumer Finance, sekä Nordea Rahoitus.

VAKUUTUKSET JA REKISTERÖINTI

Autojen luovutuksen yhteydessä teemme vakuutukset ja hoidamme omistajanvaihdoksen asiakkaamme puolesta. Olemme rekisteröity vakuutusasiamies ja edustamme Suomen johtavia vakuutusyhtiöitä.

AUTOVEROTUKSEN REKISTERÖITY ASIAMIES

Verohallinto on hyväksynyt yrityksemme autoverotuksen rekisteröidyksi asiamieheksi. Verohallinto voi hyväksyä säännöllistä liiketoimintaa harjoittavan luotettavan ja asiantuntevan autojen maahantuojan autoverotuksen rekisteröidyksi asiamieheksi. Rekisteröitynä asiamiehenä toimiminen on luvanvaraista.

Asioidessa kanssamme, kaikkien autojen luovutus tapahtuu Suomen rekisterissä.

Verohallinto – Rekisteröity asiamies

LISÄTURVA – HUOLETONTA AUTOILUA – TAKUULLA

Noudatamme tilausautojen kaupassa yleisiä autokaupan sääntöjä(AKL) Kaikissa myymissämme autoissa on kuluttajansuojan mukainen ostoturva, lisäksi toimittamiimme autoihin on saatavilla LFCars Lisäturva. Näin takaamme asiakkaillemme huoletonta autoilua toimittamillamme autoilla. Lisäturvan laajuuden sekä pituuden asiakas voi valita itse.12-24kk / 20000-40000km.

VAIHTOAUTOT

Mikäli teillä on vaihtoauto, sen myynti onnistuu helpoiten yhteistyökumppanimme kautta osoitteesta autovex.fi.

Olemme autoverolain 39§:n mukainen asiamies ja rekisteröity virallinen maahantuoja Suomessa.

Kolmihaarankatu 20 – 33330 Tampere
puh. 0207 870 970 – email. myynti@lfcars.fi

LFCars.fi @ 2006-2020 LF Cars Oy | Webdesign MediaGuru Jack Bacon

Back to top