Tervetuloa LFCarsin kotisivuille Laadukkaat palvelumme Tilausesimerkki Pyydä tarjous Galleriamme Myynnissä olevat autot Yritysesittelymme Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
Seuraa meitä Facebookissa Seuraa meitä Twitterissä Seuraa meitä Instagramissa
Logo
 
 
Yrityksemme toimintaperiaate on autojen maahantuonti asiakkaidemme toiveiden mukaan

AAA Korkein Luottoluokitus
Suomen Vahvimmat
Tarjoamme autot Saksasta kuntotarkastettuna ja toimitettuna Avaimet Käteen – periaatteella Suomen rekisterissä. Myönnämme autoille Takuun ja tarjoamme edullisen sekä joustavan Rahoituksen.

Olemme suomalainen vakavarainen yritys. Panostamme erityisesti laadukkaaseen, henkilökohtaiseen sekä luotettavaan palveluun. Palvelemme luottamuksellisesti sopivan auton etsimisestä aina auton luovutukseen saakka, unohtamatta myöntämäämme takuuta. Pyrimme palvelumallillamme siihen, että asiakkaamme palaisivat myös tulevaisuudessa autohankinnoissa yhtiömme pariin.

Vuosia jatkuneen luotettavan liiketoiminnan johdosta Soliditet on myöntänyt LF Cars Oy:lle korkeimman AAA-luottoluokituksen. Saamamme paras AAA-luottoluokitus on osoitus yritystoimintamme menestyksestä ja luotettavuudesta.

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt LF Cars Oy:lle Suomen Vahvimmat sertifikaatin merkkinä luotettavasta yhteistyökumppanista - nyt ja tulevaisuudessa. Samalla se on vahva viesti yrityksen taloudellisesta vakaudesta, ja tukee LF Cars Oy:n imagoa myös vakavaraisena toimijana.
Mikael Kettunen, toimitusjohtaja
Mikael Kettunen, toimitusjohtaja