Tervetuloa LFCarsin kotisivuille Laadukkaat palvelumme Tilausesimerkki Pyydä tarjous Galleriamme Myynnissä olevat autot Yritysesittelymme Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
Seuraa meitä Facebookissa Seuraa meitä Twitterissä Seuraa meitä Instagramissa
Logo
 
 
Autot Saksasta luotettavasti tarkastettuna avaimet käteen periaatteella
Saksan automarkkinoiden tuntemus on erikoisosaamistamme
Saksan automarkkinoiden tuntemus on erikoisosaamistamme. Ammattimaisella Ostoverkostollamme on kokemusta Saksan automarkkinoista yli 30 vuoden ajalta. Ostotoimet ulottuvat tarvittaessa koko keskeisen-Euroopan alueelle.

Tarjoamme asiakkaillemme Saksan automarkkinoiden suuren valikoiman, edullisen hintatason, laadukkaan ja asiakaslähtöisen, henkilökohtaisen palvelun. Toimitamme autot nopealla aikataululla turvallisesti sekä luotettavasti, kokeneen ammattitaitoisen Suomesta johdetun verkostomme kautta. Katso kohdasta ”Auto Saksasta” kuinka toimimme.
 
     
     
 
Lisäturva - Huolentonta autoilua - Takuulla

Lisäturva - Huolentonta autoilua - Takuulla!
Noudatamme tilausajoneuvojen kaupassa yleisiä autokaupan sääntöjä. Kaikissa myymissämme ajoneuvoissa on kuluttajansuojan mukainen ostoturva, lisäksi myönnämme kaikkiin myymiimme autoihin LFCars-lisäturvan. Näin takaamme asiakkaillemme huoletonta autoilua toimittamillamme ajoneuvoilla. Lisäturvan laajuuden sekä pituuden asiakas voi valita itse. 6-24kk / 6000-40000km.
 
     
 
Rahoitus

Santander
 
Nordea Osamaksu
 
All-In-1
Autorahoitus on yleinen tapa hankkia auto. Tarjoamme autoosi helpon, joustavan sekä edullisen rahoituksen. Rahoituksella voit maksaa autoasi kuukausittain, valitsemallasi kuukausierällä, ainoana vakuutena ostamasi auto.

Autorahoitusyhtiöt vaativat yleisesti 21-vuoden ikää, puhtaita luottotietoja sekä säännölliset kuukausitulot. Rahoitukseen ja käsirahan suuruuteen vaikuttaa myös auton ikä. Normaali rahoitusaika on 12-72 kuukautta.

Valittuasi auton saat kauttamme autollesi nopeasti luottopäätöksen kaupanteon yhteydessä. Me hoidamme puolestasi kaiken rahoitukseen liittyvän paperityön. Rahoituksen yhteyteen on mahdollista ottaa edullinen liikenne- sekä kaskovakuutus.

Nyt saat kauttamme myös tuontiautoon All in One -rahoituksen, jolla saat niputettua auton rahoituksen, huollot ja vakuutuksen yhdeksi, itsellesi sopivaksi kuukausieräksi.

Yhteistyökumppanimme ovat Santander Consumer Finance Oy sekä Nordea Rahoitus Oy.
 
     
     
 
Vakuutukset ja rekisteröinti

Olemme Tullin rekisteröitynyt asiamies
Autojen luovutuksen yhteydessä teemme vakuutukset ja hoidamme omistajanvaihdoksen asiakkaamme puolesta. Olemme rekisteröity vakuutusasiamies ja edustamme Suomen johtavia vakuutusyhtiöitä.
 
     
 
Olemme Tullin rekisteröity asiamies

Olemme Tullin rekisteröity asiamies
Tulli on hyväksynyt yrityksemme autoverotuksen rekisteröidyksi asiamieheksi. Tulli voi hyväksyä säännöllistä liiketoimintaa harjoittavan luotettavan ja asiantuntevan ajoneuvojen maahantuojan autoverotuksen rekisteröidyksi asiamieheksi. Rekisteröitynä asiamiehenä toimiminen on luvanvaraista.

Asioidessa kanssamme, kaikkien ajoneuvojen luovutus tapahtuu Suomen rekisterissä.

Tulli - Rekisteröity asiamies